Καλώς ήλθατε στη νέα μας Οδοντιατρική Κλινική, στο 92 της Χαριλάου Τρικούπη στο Κεφαλάρι.

Είμαστε μια ομάδα νέων κλινικών με διαφορετικές ειδικότητες ο καθένας και πολυετή εμπειρία στο χώρο. Επικεφαλής μας και ιδρυτές του κέντρου είναι ο Δημήτρης Τσουρής και η Ιωάννα Αρβανίτη Κυδωνιάτη, με ειδικότητες στη Χειρουργική Στόματος-Εμφυτεύματα και στην Ενδοδοντία αντίστοιχα.

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε αυτό το σύγχρονο Οδοντιατρικό Κέντρο στα πρότυπα κλινικών του εξωτερικού, διότι πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία εξειδικευμένων οδοντιάτρων κάτω από την ίδια στέγη. Στόχος μας είναι η ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στη διάγνωση και στη θεραπεία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμο.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε 4 ανεξάρτητες και πλήρως εξοπλισμένες κλινικές, όπου ολόκληρο το φάσμα των οδοντιατρικών αναγκών του ασθενούς καλύπτεται από απόλυτα εξειδικευμένους οδοντιάτρους στον ίδιο χώρο. Η διάγνωση κάθε προβλήματος γίνεται σφαιρικά από την ομάδα των κλινικών μας και η θεραπεία ειδικά από το κάθε τμήμα μας. ‘Ετσι πετυχαίνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς άσκοπες μετακινήσεις του ασθενούς.

Στην κλινική συμπεριλάβαμε επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, με το οποίο κατασκευάζονται γρήγορα και με τη δική μας καθοδήγηση οι προσθετικές εργασίες των ασθενών μας.

Σημασία δώσαμε, τέλος, και στην επιλογή του σημείου στο οποίο βρίσκεται η κλινική, σε πολύ κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, με εύκολη πρόσβαση και με πολύ άνετο πάρκινγκ.

  • DENTAL CENTER 92 Char. Trikoupi 92, Kifisia, 145 63

  • Phone 210 8084592
    693 8084592

  • Working HoursMonday – Thursday: 09:00 - 21:00
    Tuesday - Wednesday: 15:00 - 21:00
    Friday: 09:00 - 19:00