Πρώτη Επίσκεψη

Η ομάδα των κλινικών μας είναι στη διάθεσή σας εντελώς δωρεάν για να σας εξετάσει, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας.

Εσείς απλά επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας τηλεφωνικώς ή στέλνοντας μια φόρμα επικοινωνίας για να προγραμματίσετε κάποιο ραντεβού.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός του κέντρου μας περιλαμβάνει οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ψηφιακή ακτινογραφία με την οποία ελαχιστοποιείται η ακτινοβόληση των ασθενών, το laser μαλακών μορίων  με το οποίο απλοποιούνται πολύ οι μικροχειρουργικές επεμβάσεις στο στόμα, την ειδική λάμπα για τη λεύκανση των δοντιών στο ιατρείο και το οδοντιατρικό μικροσκόπιο, με το οποίο ο κλινικός βλέπει την πάσχουσα περιοχή σε μεγάλη μεγέθυνση, ώστε να αυξάνεται κατά πολύ η ακρίβεια των κινήσεών του.

Μετά τη θεραπεία

Πολύ μεγάλη σημασία δίνουμε στη διατήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας. Για το λόγο αυτό, κρατάμε  λεπτομερές οδοντιατρικό ιστορικό των ασθενών κι ένα πολύ οργανωμένο σύστημα επανεξετάσεων. Μετά το πέρας της θεραπείας, κάθε ασθενής ειδοποιείται από τη γραμματεία μας για το επόμενο ραντεβού του σε εξαμηνιαία ή ετήσια βάση, ανάλογα με τις ανάγκες του.  Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνονται μελλοντικά προβλήματα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ- ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ- ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Τσουρής γεννήθηκε στη Λάρισα το 1975. Το 1993 Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής με βαθμό Λίαν Καλώς. Στην Οδοντιατρική Σχολή εισήχθη το 1994 και το 2000 έλαβε το πτυχίο του με βαθμό Λίαν Καλώς. Το Σεπτέμβρη του 2004 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Χειρουργικής Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό Λίαν Καλώς το 2008.

Από το Σεπτέμβρη του 2003 έως και την άνοιξη του 2004 απασχολήθηκε ως οδοντίατρος  στο οδοντιατρείο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Το 2004 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Χειρουργικής Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 2007 με βαθμό Λιαν Καλώς. Από το 2004 έως και το 2014 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα της Χειρουργικής Στόματος του Ε.Κ.Π.Α., ενώ στο ίδιο τμήμα είναι και υποψήφιος διδάκτορας.

Από το 2005 έως και σήμερα διατηρεί γενικό οδοντιατρείο στην περιοχή των Βριλησσίων, ενώ το 2017 ίδρυσε μαζί με την Ιωάννα Αρβανίτη το Οδοντιατρικό Κέντρο 92, στο οποίο ασκεί την ειδικότητά του Στοματική Χειρουργική-Εμφυτεύματα.

Είναι μέλος της.. Εταιρίας και έχει πάρει μέρος ως κεντρικός ομιλητής σε πολλα συνέδρια, σε καποια από τα οποία έχει βραβευτεί.

ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Η Ιωάννα Αρβανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε από το Λύκειο με ‘Αριστα κι εν συνεχεία το 1997 εισήχθη στον Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2002 με βαθμό Λίαν Καλώς. Κατά τα έτη 2003-2004 απασχολήθηκε ως οδοντίατρος στο οδοντιατρείο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Το Σεπτέμβριο του 2004 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ενδοδοντίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο απέκτησε το πτυχίο της με βαθμό Λίαν Καλώς  το 2008.

Από το 2007 έως και το 2010 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα της Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας. Από το 2007 εως το 2016 ιδιώτευσε ως ειδικός Ενδοδοντολόγος σε προσωπικό της ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Από το 2017 ως σήμερα διατηρεί με τον Δημήτρη Τσουρή το Οδοντιατρικό Κέντρο 92, στο οποίο ασκεί την ειδικότητα της Ενδοδοντίας.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια της ειδικότητάς της.